+420 723 310 940
Volné Transporty Poptávkový formulář
Komplexní silničnínákladní doprava

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nákladů.

Celý článek

Vyřídíme přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy.

Celý článek

Ochrana osobních údajů GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. 1.Bludspeed s.r.o. (dále jen Správce) , se sídlem U Rybníčku 134, 789 61 Bludov, IČ:04659007, zapsanéobchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 64608 dále jen „Správce“, aby ve smyslu Zákona č.101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů (dále jen „Zákon o ochraně osobních údajů) a dle nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) zpracovává tyto osobní údaje:

 -          Jméno a příjmení:

-          e- mail:

-          telefonní číslo:

-          IČ společnosti:

-          DIČ:

-          fakturační adresa:

-          dodací adresa:

-          zaměření společnosti:

 

  1. 2.Osobní údaje bude Správce zpracovávat za účelem obchodním, zejména pak pro zpracování a zasílání nabídek, kontaktování při dodávce zboží/materiálu, vystavování účetních dokladů, zasílání informačních sdělení.
  2. 3.Osobní údaje budou zpracovávány elektronickým způsobem do odvolání souhlasu, maximálně po dobu 5-ti let. Správce prohlašuje, že osobní údaje bude používat výhradně pro svoji potřebu a neposkytne je pro potřebu třetí strany, ledaže by třetí osoba data zpracovávala výhradně pro Správce.
  3. 4.výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat a to např. zasláním e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. "> Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. z výše uvedené e-mailové adresy nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti.
  4. 5.Zpracováním osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. a.Poskytovatel účetního softwaru a dalších, které Společnost vlastní.
    2. b.Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které všaksoučasné době společnost nevyužívá.
    3. 6.Vezměte, prosím na vědomí, že podle zákona a nařízení EU máte právo:

-          udělený souhlas kdykoliv odvolat (vzít zpět)

-          požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme

-          požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo upravit

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů

-          v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

  1. 7.Tento souhlas není nutnou podmínkouuzavření kupní smlouvy nebo k vytvoření objednávky.